GASTRO VIANOCE 2018

Blíži sa čas, na ktorý sa všetci počas celého roka tešíme. Nezameniteľná vôňa ihličia, sladkých medovníkov, žiariace detské oči pod stromčekom. Čas tajomný, čas zázračný. Čas, kedy sa najtajnejšie priania menia na skutočnosť. Atmosféra pokoja, vzájomnej blízkosti ľudí, rodinnej spolupatričnosti a úprimnej radosti. Príležitosť otvoriť svoje srdce, pocítiť prítomnosť milých ľudí a robiť druhým radosť. Vianoce.

Vianoce sú každoročne aj časom nášho tradičného a pravidelného podujatia, ktoré nesie názov Gastro Vianoce. Poskytujú možnosť zastaviť sa v predvianočnom zhone, vnímať sviatočnú atmosféru, či získať inšpiráciu pre váš štedrovečerný stôl. Pre našich študentov je to neopakovateľná príležitosť prezentovať verejnosti svoje odborné vedomosti a zručnosti, či ponúknuť vám pestrý výber jedál a nápojov v gastronomických strediskách.

Každoročne počas slávnostného otvorenia Gastra Vianoc premieňame zaujímavé nápady, šikovnosť a zručnosti pedagógov hotelovej akadémie na skutočnosť. Ako výsledok mimoriadne zaujímavej spolupráce školy so zamestnávateľom - spoločnosťou Lyra Chocolate vznikol kalendár na rok 2019 s názvom ČOKO KALENDÁR. Jeho krstnými rodičmi sa stali pán Jozef Viskupič - župan Trnavského samosprávneho kraja, pani Jarmila Lajčáková - Hargašová a pán Juraj Bača.