PIEŠŤANSKÝ POHÁR ĽUDOVÍTA WINTERA 2023

Na HOTELKE v Piešťanoch 4.4.2023 panovala neopakovateľná atmosféra. V súťaži Piešťanský pohár Ľudovíta Wintera sa stretlo 91 súťažiach z 31 stredných škôl z Čiech a Slovenska. Súperili v piatich súťažiach – MLADÝ SOMELIÉR, JUNIOR BARISTA CUP, BARKULTUR JUNIOR COMPETETION, JUNIOR CHOCOLATIER a JUNIOR TEATENDER. Výborné výkony hodnotilo 32 porotcov a všetky súťaže poznajú svojich víťazov. GRATULUJEME!

Úžasnou novinkou sa stala súťaž žiakov základných škôl MLADÝ GASTRONÓM, pričom 6 tímov a 24 súťažiacich napiekli chutné a krásne mufinky a pripravili nádherné veľkonočné tabule. Klobúk dole pred pedagógmi a žiakmi.

Ďakujeme profesor Malík, Medzinárodný inštitút kávy – Olďřich Holiš, Lyra chocolate – Karol Stýblo, Čajovňa dobrých ľudí Nitra – manželia Ondejčíkoví a Barkultur – Ľuboš Rácz za odbornú garanciu. Veľmi si vážime podporu a prácu pre nás školákov.

A na záver komisári vyhodnotili po súčte bodov najúspešnejšiu školu a putovný pohár Ľudovíta Wintera získala HOTELOVÁ AKADÉMIA ĽUDOVÍTA WINTERA PIEŠŤANY a zostal u nás.

ĎAKUJEM celému tímu kolegov a študentov HOTELKY. Sme úžasný tím!