GASTRO VIANOCE 2022

Gastro Vianoce 2022 na Hotelovej akadémie L. Wintera v Piešťanoch   sa konali v dňoch 6.12. - 7.12.2022 .  Inšpiratívne vianočné stolovanie, čokoládový obraz, vynikajúca zmrzlina, kávové špeciality, voňavé medovníčky, vlastný hotelácky med, pôsobivé vianočné dekorácie, nádherné candy bary, slovenská a medzinárodná kuchyňa. Na príprave podujatia sa podieľalo 600 študentov pod vedením pedagogických zamestnancov našej školy.

V rámci podujatia župan Trnavského samosprávneho kraja Mgr. Jozef Viskupič otvoril Centrum odborného vzdelávania a prípravy pre gastronómiu, hotelierstvo a cestovný ruch.

Republiková únia zamestnávateľov udelila ocenenie najvyšší rating AA s prídavkom excelentný. Vďaka nemu môžeme na škole vzdelávať a pripravovať hotelierov, cukrárov a ďalšie povolania v tej najvyššej kvalite.
Otvorenia sa zúčastnil aj štátny tajomník Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR pán Slavomír Partila. "Túto školu vnímam už dlhšie a podmienky, ktoré poskytuje pre výchovu pracovníkov v oblasti gastronómie, hotelierstva a služieb, má na veľmi dobrej úrovni. Sú inšpiráciou pre mnohé ďalšie školy, takže ocenenie, ktoré získala je prirodzeným vývinom týchto aktivít. Potvrdením je aj totot podujatie. Neviete kde skôr oči nechať a čo ochutnať" uviedol štátny tajomník ministerstva škola pán Slavomír Partila.