Úžasné úspechy na celoslovenskom a krajskom kole SOČ 2020

Hoteláci zožali opäť výrazný úspech v krajskom kole SOČ!

Konečne aj radostné správy!!

V školskom roku 2019/2020 sa v čase mimoriadnej situácie konalo krajské kolo Stredoškolskej odbornej činnosti dištančným spôsobom. Súťažiaci spracovali práce a ohodnotila ich odborná hodnotiaca komisia.

A naši hoteláci dopadli aj tomto ročníku skvele.

V odbore Problematika voľného času získal Matúš Rusko nádherné 1. miesto s prácou Včelárstvo a jeho prínos.

V odbore Cestovný ruch, hotelierstvo a gastronómia opäť 1. miesto František Kucharík a Erik Machovič s prácou na tému Junior Culinary Master. Úžasné 3. miesto Katarína Vymyslická a Simona Masariková, ktoré sa zaoberali krásou čajového pečiva.

Víťazom v odbore Ekonomika a riadenie sa stal Andrej Šulka a jeho návod pre začiatok práce v gastronómii At the beginning. Neuromarkentig a jeho využite v gastronómii skúmala Mária Alexandra Sitarčíková a získala krásne 3. miesto.

Aj v odbore Teória kultúry, umenie, umelecká a odevná tvorba získali hoteláčky Veronika Lištiaková a Nikola Eckerová 1. miesto, kde spracovali umelecké diela Carving.

Aj keď sa Saskia Brešťanská neumiestnila na stupňoch víťazov v odbore Chémia a potravinárstvo, jej práca pomôže pri práci našich baristov.

Na celoslovenskom kole SOČ získali 1. miesto v odbore Cestovný ruch, hotelierstvo a gastronómia František Kucharík a Erik Machovič a 3. miesto v odbore Ekonomika a riadenie Andrej Šulka.

Ďakujem kolegyniam konzultantkám Anne Petroffovej, Erike Zelenayovej, Žanete Petruškovej, Miroslave Rumanovej, Elene Sklárovej, Kataríne Sedlákovej a Danke Jánoškovej!

 

Ste všetci skvelí a ĎAKUJEME!

 

Veľa zdravia!!